fbpx

Voetganger overlijdt na aanrijding in ziekenhuis, veroorzaker ingesloten

GFC NIEUWSREDACTIE- De 64-jarige voetganger Lachmipersad Soebhag is op 23 juli na te zijn aangereden door een autobus op dinsdag 5 juli aan de Mijnzorgweg in het ziekenhuis komen te overlijden.

De Verkeersunit van Regio Midden die belast is met het onderzoek van deze aanrijding heeft geconstateerd dat het verkeersslachtoffer op 5 juli over de Mijnzorgweg liep, gaande richting de Indira Gandhiweg. Ter hoogte van pand no.68 is hij door de autobus aangereden, die in dezelfde rijrichting over voornoemde weg reed.

Met zwaar lichamelijk letsels werd het slachtoffer dat niet aanspreekbaar was met de ambulance afgevoerd naar de Spoedeisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis Paramaribo. Hij werd ter verpleging op de afdeling Intensive Care van de ziekeninrichting opgenomen, alwaar hij op 23 juli het leven heeft gelaten.

BEKIJK OOK
PAHO brengt gezondheidsautoriteiten regio bijeen voor 30e Pan-Amerikaanse Sanitaire Conferentie

De 38-jarige buschauffeur Lorenzo S. reed na de aanrijding door en liet het slachtoffer in hulpeloze toestand achter. De veroorzaker wist geruime tijd uit handen van de politie te blijven, maar is op 17 augustus door het Regio Bijstand Team Paramaribo (RBTP) op zijn woonadres aan de Crombieweg opgespoord en aangehouden.

De verdachte blijkt in het bezit te zijn van een rijbewijs, dat hangende het onderzoek is ingevorderd.

Hij is door de politie achter slot en grendel geplaatst.