Voetganger dodelijk aangereden, bestuurder doorgereden

GFC NIEUWSREDACTIE- In Suriname is de 56-jarige voetganger Rabindernath Bajoor op 9 oktober aan de Helena Christinaweg ter hoogte van pandnummer 291 dodelijk aangereden door een personenauto.

De politie van Santo Boma koerste na de melding van een aanrijding tussen een auto en een voetganger voor onderzoek naar de locatie.

Daar aangekomen troffen de wetsdienaren het verkeersslachtoffer dat geen teken van leven meer vertoonde op de berm aan. Het ontzielde lichaam is voor obductie door de politie in beslag genomen.

BEKIJK OOK MEER GFC NIEUWS: Stervende zoon die contact met biologische vader 52 jaar geleden verloor ontmoet hem daags voordat hij overlijdt aan kanker

Uit het voorlopige politioneel onderzoek kwam naar voren dat de voetganger vermoedelijk aan de uiterste linkerzijde van voormelde weg liep. De autobestuurder had dezelfde rijrichting en heeft vermoedelijk het slachtoffer van achter geschept.

Rabindernath kwam tegen een ijzeren metalen vuilnisbak aan en heeft letsels aan zijn hoofd opgelopen.

De bestuurder van het grijsgelakte voertuig reed na de aanrijding door. Andere bijzonderheden van het voertuig zijn niet bekend. De bestuurder is ook nog niet achterhaald.

Het onderzoek wordt voortgezet door verkeersunit regio Midden.