fbpx

Verongelukte autobestuurder, 30, verloor door hoge snelheid controle over voertuig

GFC NIEUWSREDACTIE- De politie van Centrum (Suriname) kreeg zaterdag via het Command Center een melding dat er aan de Ringweg-Zuid, een voertuig in de langs de weglopende goot was beland.

De wetsdienaren begaven zich derwaarts en troffen in de flauwe bocht van Ringweg-Zuid een donkergrijs gelakte voertuig met de kop in de trens aan.

Een omstander, ene J.T. die het voertuig in de trens zag, ging vervolgens het water in. Ook een brandweerman die het heldhaftig optreden van J.T. opmerkte, besloot hem daarbij bij te staan.

Na het inspannend werk werd door het tweetal werd het 30-jarig slachtoffer Romercio Hatomi, dat geen teken van leven meer vertoonde uit het voertuig gehaald.

BEKIJK OOK
Financieel econoom Michael Julien ondersteunt ontwikkeling MKMO’s

Gebleken is dat kort voor het verkeersongeval de autobestuurder Romercio over de Ringweg-Zuid reed. Hij kwam vanuit de richting van de Johannes Vermeerstraat en ging in die van de Oude Charlesburgweg.

Ter hoogte van de flauwe bocht verloor de automobilist Romercio door zijn hoge snelheid de controle over de besturing van zijn voertuig. Hij geraakte van de weg en belandde in de langs de weg lopende trens.

Vermoedelijk heeft het verkeersslachtoffer door een slag enige tijd het bewustzijn verloren en kwam vervolgens te verdrinken.

Het ontzielde lichaam van Romercio is door de politie afgestaan aan de nabestaanden.