fbpx

Verlamde tante spuugt met opzet uit frustratie op kleine kinderen

GFC LIFESTYLEREDACTIE- Een vrouw die woont in het Surinaamse district Wanica heeft zich recentelijk schuldig gemaakt aan zeer onbetamelijk gedrag.

De vijftiger die enkele jaren geleden werd getroffen door een matige beroerte uit haar frustraties op haar onschuldige kleine neefjes en nichtjes.

De vrouw heeft recent tijdens een familiebijeenkomst zonder enige aanleiding expres gespuugd in het gezicht van een zevenjarig neefje dat haar voorbijliep.

Toen familieleden haar erop wezen dat dit zeer onbeschaafd is, kon ze geen duidelijke verklaring geven voor haar wandaad en begon hardop te lachen.

Weken later later maakte de licht verlamde dame zich wederom schuldig aan dit wangedrag. Toen was een 11- jarig familielid, een meisje, het slachtoffer.

De familieleden hebben de hulp ingeroepen van het Internationaal VrouwenCollectief (KIVC) om de vrouw geestelijk te begeleiden.

BEKIJK OOK
Moeder van 3 kinderen helemaal overstuur: echtgenoot geeft groot deel salaris aan minnares

Jennifer Atmo van het KIVC vertelt aan GFC Nieuws dat de vrouw tijdens gesprekken met haar heeft gehuild en spijt heeft dat zij zich zo heeft gedragen.

Ze beweert dat de drang om op kinderen te spugen oncontroleerbaar bij haar is ontstaan.

Volgens informatie lacht de vrouw ook om zaken die bij ‘normale mensen’ totaal niet grappig zijn.

De patiënt blijkt geestelijk erg veel last te ondervinden van het feit dat ze een deel van haar lichaam niet meer kan gebruiken zoals voorheen.

Het vermoeden bestaat dat de vrouw door verschillende tegenslagen in haar leven een Obsessive-Compulsive Disorder (OCD) heeft ontwikkeld.

Foto ter illustratie.