Verkeersongeval in Nickerie: Voertuig belandt in kanaal, inzittenden ongedeerd

politie zwaailicht

GFC NIEUWSREDACTIE- Op dinsdag 29 augustus waren de automobilist S.F. en medepassagier S.S. betrokken bij een verkeersongeval aan de Abdulghani Madharweg in het district Nickerie.

Het voertuig raakte van de weg en belandde in een naastgelegen kanaal. De politie van bureau Corantijn voerde een onderzoek uit naar het incident.

Volgens het onderzoek van de wetsdienaren verloor de bestuurder, S.F., vermoedelijk de controle over zijn voertuig tijdens het nemen van een bocht, mogelijk als gevolg van zijn hoge snelheid.

Gelukkig bleven beide inzittenden ongedeerd, hoewel S.S. klaagde over pijn aan haar rechter slaap en voor medische behandeling werd doorverwezen naar het Mungra Medisch Centrum (MMC).

Het opmerkelijke aspect van dit incident is dat de bestuurder, S.F., niet in het bezit was van een rijbewijs. Gelukkig was hij niet onder invloed van alcohol tijdens het ongeval.

Hij werd ter voorgeleiding overgebracht naar het politiebureau, waar hij werd verhoord. Na afstemming met het Openbaar Ministerie is S.F. uiteindelijk door de politie heengezonden.

OOK INTERESSANT
Twee landingsbanen onklaar gemaakt door NL en JIT