Verdrietige man uit Suriname werd miljonair toen vriendin hem verliet voor een ander

GFC LIFESTYLEREDACTIE- Een Surinaams-Nederlandse zakenman heeft uitgelegd hoe een pijnlijke relatiebreuk in zijn jongere jaren heeft gezorgd voor intense motivatie om miljonair te worden.

In gesprek met een redacteur van GFC Lifestyle zegt de vijftiger die woont in de Randstad, dat zijn wereld instortte toen de relatie met zijn toenmalige jeugdliefde eindigde.

“Achteraf bleek zij achter mijn rug om een verhouding te hebben met een tien jaar oudere man,” vertelde hij tijdens een business-meeting.

Naar zeggen van de bekende naam in zakenkringen was deze ervaring een keerpunt in zijn leven, en voor hem één van de grootste motivatiefactoren om in financieel opzicht succesvol te worden.

De zakenman gaf aan dat hij na de breuk, een lange tijd als vrijgezel door het leven ging om zich te storten in het ondernemerschap.

“Alle vooruitgangen die ik in mijn leven boekte zijn gekomen na intense tegenslagen. Moeilijke tijden zorgen bij mij voor een intense drive om succesvol te worden,” weet de vijftiger zeker.

“Het leven is vol met ups en downs,” concludeerde hij. “Maar uiteindelijk zijn het onze reacties op deze uitdagingen die onze toekomst vormgeven. In mijn geval, maakte een gebroken hart me een miljonair.”

De Surinaamse-Nederlander verscheen overigens al eerder op GFC, lees hier een andere anekdote: Surinaamse zakenman: dankzij Nederland ben ik slim, ontwikkeld en succesvol

OOK INTERESSANT
Nieuw onderzoekt toont aan dat 5 minuten lichaamsbeweging per dag je leven kan redden

Foto ter illustratie.