Surinaamse zakenman: dankzij Nederland ben ik slim, ontwikkeld en succesvol

klm schiphol airport reizen nederland

GFC LIFESTYLEREDACTIE- Een Surinaamse zakenman die woont in de Nederlandse hoofdstad Amsterdam heeft aangegeven zijn geadopteerd land erg dankbaar te zijn.

‘Door naar dit land te verhuizen heb ik mezelf goed kunnen ontwikkelen, waardoor ik nu op diverse vlakken succesvol ben. Het was de belangrijkste beslissing uit mijn leven.’

De vijftiger die langer dan tien jaar geleden om privé redenen naar Nederland verkaste, zegt dat zijn stappen naar financieel en persoonlijk succes niet mogelijk waren geweest indien hij in Suriname was gebleven.

Zijn verhaal deelde hij met een redactielid van GFC Lifestyle tijdens een business-meeting in de Randstad.

“Nederland bood mij meer mogelijkheden aan dan ik had in Suriname. Europa heeft mij erg goed gedaan voor wat betreft mijn professionele groei en educatie.”

“Als ik in Zuid-Amerika was gebleven, was ik op intellectueel niveau waarschijnlijk minder ontwikkeld. Ik weet zeker dat mijn successen niet mogelijk waren geweest zonder de kansen die ik in Nederland heb gehad”, vertelde de zakenman tot slot.

OOK INTERESSANT
Respectloos gedrag jegens president Santokhi heeft verwoestend effect op samenleving