fbpx

Verbitterde tante wiens lievelingsneef om het leven werd gebracht: ik bad elke dag voor zijn bescherming

GFC LIFESTYLEREDACTIE- Een 68- jarige van oorsprong Surinaamse vrouw uit Amsterdam zegt dat ze jarenlang geen dag voorbij heeft laten gaan zonder voor de bescherming van haar neefje te hebben gebeden.

Sinds de tienerjaren van haar familielid waren er al duidelijke signalen dat hij zich bezighield met malafide praktijken en had ze de vrees dat deze hem op een dag fataal zouden worden.

Wat uiteindelijk ook is gebeurd. Haar lievelingsneef werd door personen uit het criminele circuit zonder genade neergeknald en is niet meer in leven.

Aan GFC Lifestyle in Den Haag vertelt ze dat ze erg verbitterd is omdat ze zoveel voor hem heeft gebeden.

“Maar mijn gebeden zijn helaas niet verhoord. Ik ben zo teleurgesteld, eigenlijk is heel erg boos een veel betere uitspraak om mijn gevoelens juist weer te geven”, zegt ze op emotionele toon.

BEKIJK OOK
40- jarige vrouw die van vriend geen hand mag geven aan mannen kan ermee leven

De zestiger zegt nog steeds dagelijks te bidden voor allerhande zaken. Echter heeft haar geloof in de almachtige een flinke deuk opgelopen.

Een lid van de Volle Evangelie gemeente in de Hofstad zegt desgevraagd aan GFC dat niet alle gebeden verhoord worden.

Mensen moeten niet teleurgesteld raken.

“God heeft zijn eigen plan en redenen waarom zaken anders lopen dan wij het graag zouden willen. Wij mensen dienen dat te accepteren”.

“Er bestaat een zeer grote kans dat de neef van deze vrouw nu op een veel betere plek is dan hier op aarde en hij supergelukkig is“, aldus de reactie van de gelovige.

Foto vrouw ter illustratie.