Vader vertelt aan zwangere 13-jarige dochter om zichzelf van het leven te beroven

GFC NIEUWSREDACTIE- Na twee maanden te hebben weten te ontkomen, is een voortvluchtige vader aangehouden. Hij wordt ervan beschuldigd zijn zwangere dochter te hebben aangezet tot zelfmoord.

De 34-jarige Gared C. uit Florida (VS) werd deze week in Massachusetts aangehouden.

Sinds april werd er op nationaal niveau naar hem gezocht met een arrestatiebevel.

Volgens gerechtelijke documenten wordt C. ervan beschuldigd zijn 13-jarige dochter in april telefonisch te hebben uitgescholden en haar aan te zetten tot zelfmoord nadat het kind erachter kwam dat ze zwanger was, meldt een lokaal nieuwsmedium.

De vader

“Je bent het niet waard. Ik kies toch voor mijn vriendin, dus pleeg maar zelfmoord,” zou hij tegen zijn dochter hebben gezegd.

Het tienermeisje heeft vervolgens twee keer geprobeerd zelfmoord te plegen, door zelfbeschadiging en het innemen van 14 Benadryl-pillen, maar overleefde beide pogingen.

Gerechtelijke documenten geven aan dat ze tijdens de eerste poging een stuk glas gebruikte om haar arm te snijden voordat ze met een honkbalknuppel een foto van de verdachte kapotsloeg.

OOK INTERESSANT
Man komt dankzij verborgen camera erachter dat zijn vrouw bleekmiddel zet in koffieapparaat

Bij de tweede poging, na het innemen van de pillen, reed de moeder van het slachtoffer haar naar een ziekenhuis, waar haar maag werd leeggepompt.

Gevangenisdocumenten geven aan dat de vader momenteel vastzit in een gevangenis in Florida tegen een borgtocht van US$10.000.

Foto ter illustratie.