Vader koopt anticonceptiepillen voor dochter (11) die hij meermaals misbruikt

GFC NIEUWSREDACTIE- Een man begon zijn dochter te misbruiken toen ze negen was, zelfs toen zijn vrouw in dezelfde kamer sliep.

Het misbruik duurde tot haar elfde levensjaar.

Zijn daden, door de rechter “afgrijselijk” genoemd, werden ontdekt toen hij anticonceptiepillen voor zijn dochter kocht omdat hij vreesde dat ze zwanger van hem zou kunnen worden.

BEKIJK OOK MEER GFC NIEUWS: Vrouw geboren met twee geslachtsdelen dacht dat het normaal was, totdat ze 16 werd en de waarheid ontdekte

De 45-jarige man in het Aziatische Singapore werd donderdag veroordeeld tot 21 jaar cel en 24 stokslagen, schrijft Channel News Asia.

In de rechtszaal werd aangehaald dat de man in 2007 in China met zijn vrouw trouwde. Later dat jaar beviel zijn vrouw van het slachtoffer, dat nu 14 is.

Het gezin verhuisde in de daaropvolgende jaren naar Singapore en verkreeg een permanente verblijfsvergunning.
Het echtpaar kreeg in 2015 een zoon en het gezin van vier woonde in een vierkamerflat.

Ze hadden geen vaste slaapplaats, maar sliepen over het algemeen samen in dezelfde kamer waar een stapelbed en een tweepersoonsbed stonden. Het slachtoffer sliep op het benedendek van het stapelbed, terwijl haar ouders en broer op het tweepersoonsbed sliepen.

In 12 maart 2019 verkrachtte de man zijn dochter nadat ze in slaap was gevallen terwijl ze haar telefoon gebruikte. Hij droeg bij die gelegenheid geen condoom en vreesde dat hij haar zwanger zou kunnen maken.

BEKIJK OOK MEER GFC NIEUWS: Mannen die vreemd blijven gaan kunnen er mogelijk niets aan doen, blijkt uit onderzoek

Hij bestelde online een doos met anticonceptiepillen en haalde die de volgende dag op bij de verkoper op een treinstation. Hij gooide de doos weg en stopte de pillen in een klein ziplock-zakje van een familiekliniek, met het opschrift “voor hoest”.

Het meisje vroeg haar vader waar de pillen voor waren, maar hij vertelde het haar niet. Terwijl haar vader op het toilet zat, ging het meisje naar de keuken en fluisterde tegen haar moeder dat haar vader wilde dat ze wat pillen at.

Haar moeder nam de pillen en confronteerde haar man. Hij vertelde haar dat hij bang was dat hij zijn dochter had bezwangerd.

De volgende dag deed de moeder aangifte bij de politie.

Uit een psychiatrisch rapport bleek dat het slachtoffer zich sinds het misbruik “verdrietig, geïrriteerd en boos” voelde.