Twee mannen en een vrouw aangehouden voor inbraak

GFC NIEUWSREDACTIE- Randy O. (36) en Furgill B. (38) en een 29-jarige vrouwelijke verdachte zijn door leden van de Recherche van Paramaribo aangehouden.

Op 30 maart werd aangifte op het politiebureau Uitvlugt gedaan van diefstal.

Het slachtoffer verklaarde aan de politie dat drie personen kans zagen zijn kluis inhoudende verschillende geldbedragen in euro, SRD en US Dollar, alsook sieraden van zilver, goud en diamant weg te nemen.

Na de daad verlieten de verdachten de plek met medeneming van de buit. Op camerabeelden is duidelijk te zien hoe de drie mannen de diefstal hebben gepleegd. De zaak werd vervolgens overgedragen aan de Recherche van Paramaribo.

BEKIJK OOK MEER GFC NIEUWS: 5 redenen waarom je partner is vreemdgegaan

Na bekomen en uitgewerkte informatie zijn Randy en Furgill met medewerking van het Arrestatie Team (AT) opgespoord en op twee verschillende locaties binnen Paramaribo aangehouden. Een klein deel van de gouden sieraden is gevonden en in beslag genomen.

Randy en Furgill ontkennen het strafbaar feit te hebben gepleegd. De verdachte Meljora die als interieurverzorgster werkzaam was bij het slachtoffer werd door de rechercheurs ontboden, waarna zij werd voorgeleid.

Naar haar zeggen kreeg ze uit handen van één der verdachten een geldbedrag in US Dollar, waarmee zij een auto kocht. Dit voertuig is hangende het onderzoek door de politie in beslag genomen.

De derde mannelijke verdachte is voortvluchtig. Aan zijn opsporing en aanhouding wordt gewerkt.

Randy, Furgill en Meljora zijn in verzekering gesteld.

Overige berichten