fbpx

Twee mannen aangehouden voor zware mishandeling en vernieling

GFC NIEUWSREDACTIE- De politie van Flora heeft op 14 augustus de 25-jarige Mark N. en Giovanni M. (28) voor zware mishandeling en vernieling aangehouden.

De twee mannen kwamen elkaar op die bewuste dag voor een winkelpand aan de Floralaan tegen. Giovanni zat in zijn voertuig dat aldaar geparkeerd stond.

Mark vermoedde dat Giovanni die een agressieve houding vertoonde hem zou aanvallen, aangezien hij een tijdje geleden met een neef van Giovanni had gevochten.

Als reactie hierop bewapende Mark zich met een scherp voorwerp en bracht zijn tegenstander een steekverwonding toe in zijn linkerschouder. Ook nam hij een scherpvoorwerp uit de auto van Giovanni weg.

BEKIJK OOK
Districtscommissaris Hirasingh deelt schoolpakketten uit

Ondanks de steekverwonding pakte het slachtoffer een auto accu uit zijn voertuig en vernielde voorruit van het voertuig van Mark daarmee.

De politie die ter plaatse verscheen sloeg Mark in de boeien en werd de gewonde man voor medische hulp afgevoerd naar de Spoedeisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis Paramaribo. Na medische behandeling is hij ter voorgeleiding overgebracht naar het politiebureau.

Het scherpvoorwerp waarmee het strafbare feit is gepleegd en het weggenomen scherpvoorwerp uit de auto van Giovanni zijn achterhaald en in beslag genomen.

Zowel Mark als Giovanni zijn hangende het onderzoek door de politie in verzekering gesteld.