Twee jeugdigen aangehouden voor mishandeling vrienden voor verspreiding naaktfoto’s

GFC NIEUWSREDACTIE- Jenairo L. (18) alias “Naro” en de 16-jarige N.K. alias “Amekang” zijn op 10 september door de politie van Latour in Suriname opgepakt voor mishandeling.

Jenairo belde op 22 augustus zijn 15-jarige vriend J.H. om thuis bij hem te komen aan de Appelsteeg. Daar aangekomen confronteerde hij de jongen met een naaktfilmpje van zijn jongere zus en gaf J.H. te kennen dat hij dat heeft verspreid.

J.H. ontkende zich hieraan schuldig te hebben gemaakt, waardoor er een ruzie ontstond tussen hem en Jenairo en bracht hij de 15-jarige enkele vuistslagen toe op het lichaam.

Op een bepaald moment trok J.H. een scherp voorwerp tevoorschijn om zich te verdedigen. Nairon die op dat moment ook op bezoek was bij Jenairo zag de handeling van J.H. en viel hem aan.

Hij maakte hem het scherp voorwerp afhandig, waarbij beide jongemannen de 15-jarige jongen mishandelden. J.H. liep letsels op aan zijn oog en op het lichaam en moest medisch worden behandeld. Hij is voor verdere medische behandeling verwezen naar de plastische chirurgie.

BEKIJK OOK MEER GFC NIEUWS: Man die 20- jarige moeder neerschoot liet haar baby(1) hulpeloos achter in snikhete auto, kindje heengegaan

De jongere broer van het slachtoffer, de 13-jarige C.H. liep op 2 september over de Latourweg. Hij kwam van de winkel en was op weg naar huis, toen hij met een scherp voorwerp werd aangevallen door N.K.

Het slachtoffer wist te ontkomen en kreeg van een voorbijrijdende automobilist een lift naar de woning van zijn grootmoeder. Van beide gevallen hebben de twee jeugdige broers aangifte gedaan op het politiebureau Latour.

Beide verdachten werden opgespoord en op 10 september aangehouden en achter slot en grendel geplaatst.

Vanwege de jeugdige leeftijd van Nairon is hij ingesloten in het jeugdcellenhuis Opa Doeli.

BEKIJK MEER GFC NIEUWS: KLIK HIER