fbpx

Man die 20- jarige moeder neerschoot liet haar baby(1) hulpeloos achter in snikhete auto, kindje heengegaan

GFC NIEUWSREDACTIE- De moeder van een 20- jarige vrouw die vorige week samen met haar 1- jarige baby levenloos op een verlaten plek werd gevonden in een auto, vertelt huilend aan de media dat ze gerechtigheid wil.

Ze smacht naar het moment waarop de man die verantwoordelijk is voor het overlijden van de twee jonge mensen, van de rechter te horen krijgt dat hij levenslang de bak in gaat.

Massania Malcolm uit Orlando Florida (VS) is volgens de politie middels vuurwapengeweld omgebracht door de 21- jarige Doujon G.

Haar 1-jarige dochter Jordania is naar zeggen van rechercheurs niet geraakt door kogels, maar heeft het leven gelaten door hitteverstikking. 

De geweldenaar heeft het onfortuinlijk kindje hulpeloos achtergelaten in de auto, samen met haar overleden moeder.

BEKIJK OOK
Vader die beweert Jezus te zijn amputeert eigen been voor ogen jonge dochter

BEKIJK OOK MEER GFC NIEUWS: Mannen die denken dat hun geld vrouwen aantrekt hebben het mis, vertelt groep dames

Een aantal uren eerder vuurde Doujon ook kogels af op de liefdespartner van Massania, maar die overleefde het geweldsincident.

Toen hij bij kennis kwam in het ziekenhuis vertelde hij de politie dat de dader het ook gemunt heeft op zijn vriendin. De man die een vriend was van het stel,  is op de vlucht geslagen.

De moeder en tevens grootmoeder van de twee dodelijke slachtoffers smeekt de gemeenschap om informatie te verschaffen over de verblijfplaats van de meedogenloze schutter.

BEKIJK MEER GFC BIZAR NIEUWS: KLIK HIER