Tom (31) is eenzaam en gaat in Suriname op zoek naar een vrouw: ‘In Nederland willen ze me niet’

man eenzaam huilen verdrietig depressief

GFC LIFESTYLEREDACTIE- De 31-jarige Tom* uit Rotterdam is op romantisch gebied eenzaam en voelt zich door het tegenovergestelde geslacht niet gewaardeerd, althans niet in zijn geboorteland Nederland.

Hij heeft het gevoel dat de druk en verwachtingen op het gebied van daten in Europa hem weerhouden van het vinden van een levenspartner.

“Ik ben de 30 gepasseerd en beschik over de meeste belangrijke zaken zoals een woning en een vaste baan. Maar toch voldoe ik blijkbaar niet aan de eisen van vrouwen in mijn eigen land. Ik ga kapot van de eenzaamheid.”

Zo vertelt de Rotterdammer in gesprek met een redactielid van GFC Lifestyle.

De 31-jarige voorspelt niet dat zijn situatie in de toekomst zal verbeteren. Desondanks is hij vastberaden om zijn eenzaamheid achter zich te laten.

“Ik heb van veel vrienden gehoord dat dames in Suriname minder veeleisend zijn dan hier in Nederland. Dat geeft me hoop.”

Tom* verwacht dat Surinaamse vrouwen minder eisen stellen aan het uiterlijk, en meer de focus leggen op het karakter en het maandelijkse inkomen.

OOK INTERESSANT
33-jarige Nederlander spaart maandelijks groot bedrag om perceel contant te kopen in Suriname

Eenzaamheid heeft volgens the American Psychiatric Association een breed scala aan negatieve effecten op zowel de geestelijke als de lichamelijke gezondheid.

Een bestaan als solist kan leiden tot depressie, angst, verminderd zelfvertrouwen, slaapproblemen, cognitieve achteruitgang en hartziekten, wat uiteindelijk de algehele levenskwaliteit en welzijn negatief kan beïnvloeden.

Foto man ter illustratie.  *Echte naam bekend bij de redactie.