fbpx

Tante helpt nichtje (5) naar toilet gaan en ziet verwonding aan haar geslachtsdeel

GFC NIEUWSREDACTIE- Een 5-jarig meisje en haar oudere zussen van 9 en 15 jaar die onder de hoede van hun grootouders waren, sinds hun ouders in 2019 stierven bij een verkeersongeval, zijn misbruikt door een oom.

De zaak kwam aan het licht toen een tante van de 5-jarige haar nichtje hielp om naar de wc te gaan en een wondje ontdekte aan haar geslachtsdeel. Het gebeuren vond plaats in het Zuid-Amerikaanse land Bolivia.

Uit het medisch dossier bleek dat de vagina en de anus van het meisje waren aangetast en bleef het meisje 45 dagen lang met de pijn zonder zorg.

BEKIJK OOK
Ava (14) wordt door haar vader met jachtgeweer door hoofd geschoten en overleeft het niet

Het meisje zou op 30 oktober zijn misbruikt door de inmiddels aangehouden oom. Daarna kwam naar boven dat de overige twee zussen ook zijn misbruikt. Dat meldt nieuwssite RedUno gisteren.

Het meisje onderging een operatie en blijft in het ziekenhuis, maar ze sluiten een tweede interventie niet uit. Artsen gaven aan dat ze geen geslachtsziekte opliep.

De burgemeester van de stad kondigde aan dat er administratieve maatregelen zullen worden getroffen tegen ambtenaren, die in deze vreselijke zaak niet hebben gehandeld zoals wettelijk vereist.

foto ter illustratie