fbpx

Surinamers, geef wat je heb en God zal je belonen

INGEZONDEN– In onze tijd is er een groeiend aantal mensen, dat het zeer moeilijk heeft en dat hulp nodig heeft.

Er zijn kinderen in arme gezinnen, die met een hongerige maag gaan slapen. Er zijn senioren die zo weinig inkomsten hebben, dat ze zeer onregelmatig eten.

Terwijl ik dit schrijf, heb ik nog in gedachten, de directrice van een stichting voor kinderen, die aangaf, dat deze kinderen vanwege het uitblijven van de subsidie slechts rijst met zout zullen moeten eten.

Er zijn kinderen in arme gezinnen, die met een hongerige maag gaan slapen. Er zijn senioren die zo weinig inkomsten hebben, dat ze zeer onregelmatig eten.

Ik weet, dat er Surinamers zijn, die geven, en sommigen geven werkelijk veel. Maar er zijn nog velen, die rustig hun goede maaltijden verorberen, zonder zich maar ook te bekommeren om anderen die honger lijden.

OOK INTERESSANT
Bursalen dragen Suriname uit tijdens cultureel festival in China

Velen zouden gemakkelijk kunnen geven, omdat ze veel hebben. Bij anderen gaat dit wat moeilijker, en soms is er een beetje geloof voor nodig, wetende, dat God op grote schaal vergoedt.

Help mee om de behoeftigen in hun noden tegemoet te komen. Geven is iets moois, waarin veel zegen zit. Kijk wat je werkelijk kan missen, zijn het alleen kwartjes of dubbeltjes…of toch wel wat meer?

Ontdek de zegen van het geven met een blijmoedig hart, al ben je niet rijk!

De Stem

Publicatie van ingezonden stukken houdt niet in dat de redactie het eens is met de inhoud. Wenst ook u een ingezonden stuk te publiceren? Mail dit naar [email protected]

BEKIJK OOK:  Onze First Lady doet heel goed werk, maar het is nooit goed genoeg