fbpx

Suriname zit in American Development Council

GFC NIEUWSREDACTIE- De 33-jarige Mario Vermeer, Nationale President van Junior Chamber International (JCI) Suriname, is deze week na enkele kandidaatstelling gekozen tot commissioner van de JCI American Development Council (ADC) voor het jaar 2023.

Vermeer die op 31 december afzwaait als Nationale President van JCI Suriname zal zich het komend jaar focussen op de groei en development binnen de Amerika’s. De doelstellingen van de ADC zijn: De oprichting van nieuwe nationale en lokale organisaties bevorderen.

b) Om informatie en kennis te delen met betrekking tot succesvolle projecten en programma’s uitgevoerd door de nationale en lokale organisaties in Amerika en deze op het hele continent promoten.

c) Om leren en kennis te bieden die een betere prestatie bevorderen door de presidenten van de Nationale Organisaties van Amerika.

d) Nationale organisaties bijstaan of ondersteunen waar nodig met interne ontwikkeling en opleiding van nationale en lokale functionarissen
e) Gebieden identificeren waar de JCI kan worden ingevoerd of bevorderd en voorstellen doen:

De kersverse commissioner Vermeer zegt dat wij als taak hebben om de kracht van de Nationale Organisaties van Amerika door de uitwisseling van informatie en positieve ervaringen, de opleiding van de presidenten van de nationale organisaties en de bevordering van de interactie tussen hun individuele leden. Met andere woorden, de American Development Council draagt positief bij aan de algehele groei van de Junior Chamber International.

BEKIJK OOK
Tienermeisje, 14, meegenomen en verkracht

Volgens Vermeer heeft JCI een bijgedrage aan zijn persoonlijke groei en wil deze verder uitzetten om nieuw leiderschap in ons land en daarbuiten te creëren.” We leven nu in een veranderde wereld en we hebben nieuwleiderschap nodigt die geloven in developing leaders for an changing world.”

Vermeer geeft verder aan dat hij het een hele eer vind om Suriname op internationaal niveau te mogen vertegenwoordigen. Hij is zeer dankbaar dat JCI Suriname, zijn Lokale Organisatie JCI Nilom en de Nationale Presidenten in de Amerika’s het vertrouwen in mij hebben gesteld om ze te mogen dienen het komend jaar.

De overige kandidaten die gekozen zijn voor de JCI American Development Counsil Shenella Govia (Voorzitter) – JCI West Indies, Mario Franklin Vermeer- JCI Suriname, Blas Gonzalez Candia-JCI Paraguay, Sheryl Renfrum-Sordam – JCI Dutch Caribbean en Thaynan Mariano – JCI Brazil.