fbpx

Suriname krijgt hypermodern meertalige spoedkliniek

GFC NIEUWSREDACTIE- Vol enthousiasme heeft Bridge Medical Group haar 1e hypermoderne en meertalige spoedkliniek in Suriname geopend.

Reeds geruime tijd beschikt Suriname over slechts een Spoedeisende Hulp (SEH) die gevestigd is in het Academisch Ziekenhuis.

Bridge Medical Group wenst de druk te verlichten op onze enigste SEH door in te spelen op de medische behoeften van niet alleen de Surinaamse burgers maar ook iedere buitenlandse gast, ongeacht verblijfsstatus, die toe is aan kwalitatieve en betaalbare eerstelijnszorg.

Met deze gedachtegang zal ons hypermodern meertalige spoedkliniek genaamd de Urgent Bridge Medical Clinic ofwel UBMC, gevestigd aan de Mozartstraat 84, iedere burger kunnen garanderen van (urgente) zorg voor niet levensbedreigende aandoeningen.

BEKIJK OOK  President Santokhi hoort problemen Stichting 1 voor 12 aan

De openingstijden zijn van 18.00 uur tot 0.6.00 uur in de ochtend.

Er zijn 4 behandelkamers met een internationaal gecertificeerd team bestaande uit doktoren en medische assistenten die Nederlands, Sranan, Spaans en Portugees spreken.

Verder stelt de UBMC klanten in de gelegenheid voor het aansluiten van een Urgency Pass abonnement die toegang verschaft tot de diensten van de UBMC en waarmee het medisch dossier digitaal gearchiveerd wordt.