Suriname is binnen 10 jaar een zeer rijk land dankzij slim beleid

INGEZONDEN- Suriname wordt binnen 10 jaar een zeer welvarend land waarin elke Surinamer op een veel hoger welzijnsniveau zal kunnen leven. Vooral wat betreft de koopkracht zullen wij allen er veel op vooruitgaan. Er zal dus veel meer geld vrij te besteden zijn.

Dat is mogelijk mede vanwege de aardolie en goudvoorraden in onze rijke bodem. Door het intelligent en inventief besturen van ons land zullen onze regeerders in staat zijn al onze potentiële verdienmogelijkheden uit de natuurlijke hulpbronnen ten volle te benutten.

Al deze inkomstenverbeteringen zullen uiteraard ook tot gevolg hebben dat de Surinaamse munt weer krachtig wordt ten opzichte van de Amerikaanse dollar en Euro. De wisselkoersen zullen dus merkbaar omlaag gaan, conservatief geschat zal de waarde van de SRD waarschijnlijk verviervoudigen.

BEKIJK OOK MEER GFC NIEUWS: Geen verband tussen Covid-vaccinatie en overlijden drie patiënten in Suriname

Onze infrastructuur zal tegen 2030 een metamorfose hebben ondergaan. Alle wegen zijn dan al geasfalteerd en in optimale staat. De straten zullen niet meer bij de eerste en beste regenbui onder water staan want het waterafvoersysteem zal verbeterd worden.

Ook het uiterlijk van onze hoofdstad zal een moderne opknapbeurt krijgen. Nieuwe hoge en mooie gebouwen zullen Paramaribo sieren.

Onze gezondheidszorg is over een paar jaar al op een veel hoger niveau, er is geen gebrek meer aan medicijnen en de ziekenhuizen beschikken over de modernste apparatuur.

De prijzen in de winkels en die van diensten zijn betaalbaar voor een ieder, immers er is veel meer koopkracht gecreëerd dankzij het slim beleid.

En zo kunnen wij nog heel lang blijven dromen! De lichtgelovigen mogen blijven geloven in de mooie praatjes van alle Surinaamse politici. Ik doe in ieder geval niet meer mee!

Mevrouw S. Cruden

Publicatie van ingezonden stukken houdt niet in dat de redactie het eens is met de inhoud. Wenst ook u een ingezonden stuk te publiceren? Mail dit naar [email protected]

Overige berichten