fbpx

Suriname, het land van de grootste grappenmakers

GFC LIFESTYLEREDACTIE- Een 47- jarige vrouw die woont in het noorden van Paramaribo zegt dat zij het vertrouwen in haar eigen volk, de Surinamers, helemaal is verloren.

Aan GFC Lifestyle legt ze uit dat de waardeloze mentaliteit van de meesten ertoe heeft geleid dat Suriname een land is geworden waar de leefkwaliteit steeds verder afdaalt.

“Wanneer je alleen al het woord Surinamer laat vallen roept dat associaties op met bedriegerij, afspraken niet nakomen, dus het doen van valse beloften, ongedisciplineerde mensen, onkunde, amateurisme, slordigheid, diefstal en mensen met erg korte lontjes”, meent ze.

De veertiger zet uiteen dat ze in verschillende andere landen heeft gewoond waaronder Trinidad, Aruba en de VS.

“Maar in geen enkel land wonen er zoveel grote grappenmakers als in Suriname. Je kan de mensen tegenwoordig niet meer op hun woord vertrouwen. Liegen en bedriegen is schering en inslag”.

“Men zeurt steeds erover dat president Santokhi veel heeft beloofd dat hij niet waarmaakt. Maar het merendeel hier is geen haar beter. De grootste jokers klagen over anderen hun gedrag”, beweert ze.

OOK INTERESSANT
In Suriname heeft men te veel respect voor mensen met een dure auto

Zij is voornemens om volgend jaar samen met haar echtgenoot en kinderen een nieuw leven te beginnen op Aruba.

“Jullie bekijken het hier maar in de rotzooi die steeds erger wordt. Het komt echt niet meer goed hier. Je moet goed blind zijn om dat niet in te zien. Met zoveel grapjassen en amateurs gaat dat echt niet lukken“, zegt ze tot slot.

Foto ter illustratie.