fbpx

Surinam Airways: vluchtuitvoering naar verschillende destinaties gegarandeerd

GFC NIEUWSREDACTIE- Ondanks de huidige ontwikkelingen wenst Surinam Airways te benadrukken dat de vluchtuitvoering naar de verschillende destinaties gegarandeerd is.

Het reizend publiek wordt normaal volgens het uitgegeven vliegschema vervoerd.

Surinam Airways is de afgelopen periode en dagen geconfronteerd geraakt met zoals dat in luchtvaartjargon wordt gezegd, “zware turbulentie”. Gelet op de huidige ontwikkelingen binnen het bedrijf zijn er vanwege de regering en het Openbaar Ministerie (OM) verscheidene onderzoekingen gelast.

In de Raad van Ministers van 24 augustus werd door de president besloten dat vicepresident Operations, Steven Gonesh gedurende een periode van twee maanden zal fungeren als waarnemend CEO.

BEKIJK OOK
Suriname ondersteunt doel wereldwijde nucleaire ontwapening

De heren Captain Steven Gonesh, Vice President Operations/ Accountable Manager, John Vrede en Santosh Baidjoe zijn hierbij aangewezen om deel uit te maken van het interim managementteam. Tevens is het raadslid Ganesh Laigsingh aangesteld als waarnemend President Commissaris.

Surinam Airways wenst aan te geven dat zij met het vertrouwen van haar passagiers, eenheid onder haar werknemers en met vereende krachten zal blijven werken aan het voortbestaan van het bedrijf.