fbpx

Surinaamse vrouw uit Den Haag: ‘mijn tienerzoon slaat mijn dochter niet meer na gebed’

GFC LIFESTYLEREDACTIE- De moeder van een 17- jarige jongen die woont in Den Haag, Nederland, is ervan overtuigd dat het bidden op wonderbaarlijke wijze heeft geholpen om het gedrag van haar kind abrupt te veranderen.

De dertigplusser had jarenlang huiselijke problemen met haar tienerzoon die zijn enkele jaren jongere zusje vaker om het minste en geringste meningsverschil op haar lichaam sloeg.

Verschillende familieleden van de alleenstaande vrouw hebben jarenlang geprobeerd het gedrag van de jongen te veranderen door speciale praatsessies met hem te houden.

Zelfs maandenlange hulp van een bevriende pedagoog die zich inzette om gedragsveranderingen te bewerkstelligen was effectloos.

Het gezin was al op het punt beland om de 17- jarige te laten verhuizen naar een oom om de rust voor dochter en moeder te laten wederkeren.

BEKIJK OOK  Mannen die ermee akkoord gaan dat hun vriendin alleen naar de gym gaat zijn helemaal fout bezig, vertelt relatiespecialist

De twee vrouwspersonen beweren nu echter dat ze samen intensief hebben gebeden en aan Jezus hebben gevraagd een oplossing te brengen.

“Ik zeg u, mijn zoon is al weken totaal veranderd. Vanuit het niets is hij poeslief voor zijn zusje en hebben wij helemaal geen strubbelingen meer in huis”.

“Ik heb er geen andere verklaring voor dan dat er een wonder heeft plaatsgevonden. Dit is te opvallend”, vertelt de ouder aan GFC Nieuws.

Het kind was er zelf niet van op de hoogte dat er is gebeden voor zijn gedragsverandering.