Surinaamse politici die zich uitsloven om in de picture te staan zullen teleurgesteld zijn

del castilho

OPINIE- Het is overduidelijk dat sommige politici in Suriname zoveel mogelijk aandacht proberen te trekken door bijna dagelijks in de mainstream media en op sociale media te verschijnen.

Hun doel is om hun imago te verbeteren, meer bekendheid te verwerven en uiteindelijk politieke macht te winnen. Op zich is er niets mis met deze strategie.

Twee opvallende en hardwerkende figuren in deze context zijn Edward Belfort en Angelic del Castilho. Het moet eerlijk gezegd worden dat deze twee politici hun uiterste best doen om de steun van het volk te winnen.

Hoewel beiden oprecht overkomen en zeker niet als onderontwikkeld kunnen worden bestempeld, moeten ze zich mogelijk voorbereiden op een grote teleurstelling na 25 mei 2025. Hun inspanningen zullen waarschijnlijk niet resulteren in een toename van politieke macht.

Dit is vooral jammer voor Angelic del Castilho, die onmiskenbaar deskundigheid en integriteit uitstraalt. Maar helaas stemmen de meeste Surinamers niet op basis van intelligentie en eerlijkheid, maar eerder op politici met charisma, die de show weten te stelen op het podium, de leukste grappen kunnen maken en het hardst kunnen schreeuwen.

OOK INTERESSANT
Onderwijscrisis in Suriname

Het is erg jammer want Suriname snakt naar oprechte en deskundige leiders.

Foto: Trishul Broadcasting Network

A. Anches

DISCLAIMER: Publicatie van opiniestukken houdt niet in dat GFC het eens is met de inhoud