Surinaamse kickbokser die verdacht wordt van misbruik zal geen eerlijk proces krijgen in NL

rechtbank

INGEZONDEN- Men mag er nu al vanuit gaan dat de uit Suriname afkomstige kickbokser Rodney G., die in Nederland wordt verdacht van het op gewelddadige wijze misbruiken van drie vrouwen, geen eerlijk proces zal krijgen in Nederland.

Rodney die na zijn succesvolle carrière als kickbokser als acteur actief was, gaf ook sportles in een sportschool waar hij vaak met vrouwen in contact kwam. De goed uitziende donkere en beresterke vechter heeft sinds zijn volwassenheid, naarmate zijn populariteit toenam, altijd veel bekijks van vrouwen gehad.

Ik weet uit gesprekken met personen uit zijn kennissenkring dat veel dames achter hem aanliepen, hem zelfs openlijk probeerden te versieren. Aan aandacht van meisjes en vrouwen had en heeft hij geen gebrek.

Dat Rodney aan het daten was met verschillende vrouwen is zijn goed recht. Hij is een echte man, kennelijk met een zeer hoog testosterongehalte en mag zodra hij dat wil, met goedvinden van de vrouwen, zijn gang gaan in bed.

OOK INTERESSANT
Surinaamse regering streeft naar lagere inflatie en schuldherschikking

BEKIJK OOK MEER GFC NIEUWS: Surinaamse vrouwen gaan steeds vaker met een buitenman voor financieel gewin

Dat de drie vrouwen die hem nu beschuldigen van het gewelddadig misbruiken in eerste instantie een relatie met hem hadden, moet een ieder al aan het denken zetten.

Niet elke man is zachtaardig voor vrouwen in bed. Er zijn een heleboel met een erg hoog testosterongehalte die als een beest tekeer gaan en zelfs sadistische handelingen uitvoeren. Om dat als verkrachting te classificeren gaat echt veel te ver!

Dat deze vrouwen nu beweren dat ze  trillen van angst wanneer het over Rodney gaat vind ik moeilijk te geloven. Zo zit Rodney helemaal niet in elkaar!

Wij leven als mannen tegenwoordig in een heel moeilijke periode. Vrouwen kunnen bij het minste en geringste al naar de politie stappen en ernstige, valse beschuldigingen over molest of verkrachtingen deponeren.

Mannen hun leven in de Verenigde Staten- maar ook in andere landen zoals Nederland en Suriname begint dat toe te nemen- worden vaak geruïneerd door valse of sterk overdreven beschuldigingen door vrouwen die vaak wraakmotieven hebben.

OOK INTERESSANT
Politie informeert over gewelddadige confrontatie voor politiebureau Rijsdijk

Ik ben bang dat Rodney nu slachtoffer is geworden van deze doorgeschoten toestand die zijn oorsprong vindt in het #MeToo gebeuren.

Wij hebben het ook bij andere mannen kunnen meemaken: zij krijgen geen eerlijk rechtsproces en worden vooraf al in de media met de grond gelijk gemaakt. De rechter geeft vervolgens de laatste oneerlijke zet!

Het wrange van de zaak van Rodney is dat nota bene uitsluitend vrouwelijke rechters belast zijn met zijn rechtszaak!

De vrouwen hebben het tegenwoordig voor het zeggen. Mannen wees dus erg voorzichtig!

R. Pinas

Publicatie van ingezonden stukken houdt niet in dat de redactie het eens is met de inhoud. Wenst ook u een ingezonden stuk te publiceren? Mail dit naar [email protected]