SUR-CAD vraagt Brunswijk om interventie

GFC NIEUWSREDACTIE- Medewerkers van de Stichting Suriname Centrale Ambulancedienst (SUR-CAD) vragen in petitie aan de Surinaamse vicepresident, Ronnie Brunswijk (vp), dringend zijn interventie in hun strijd naar een menswaardig bestaan.

De organisatie hoopt hiermee een signaal aan de regering te hebben geven over de ernst van hun probleem.

Ze geven aan reeds enige tijd bij de regering te hebben aangedrongen voor aanpassing van de tarieven. Echter hebben zij hierop geen reactie gehad. Ten einde raad richt de organisatie zich nu naar de vp.

BEKIJK OOK MEER GFC NIEUWS: Christelijke vrouw (45) zegt dat ze stript voor vreemden omdat God dat wil en verdient bijna 2 miljoen dollar per jaar

Aangegeven werd dat de ambulancedienst haar bestaansrecht heeft bewezen. Dagelijks worden ambulances gedirigeerd naar verkeersongevallen.

Als er geen tariefaanpassing komt, wordt gevreesd dat deze dienst zal ophouden te bestaan, met alle nare gevolgen van dien.

Belangrijk voor SUR-CAD is ook dat de overheid de belofte nakomt voor het maken van beleid in dit kader.

Brunswijk beloofde de organisatie alles wat in zijn vermogen ligt te doen om zaken recht te trekken. Hij begrijpt hun positie, maar vraagt ze om nog wat geduld op te brengen.

Hij zal deze kwestie aanstaande woensdag bespreekbaar maken tijdens de Raad Van Ministers vergadering, meldt het Directoraat Volkscommunicatie (DVC).

BEKIJK MEER GFC NIEUWS: KLIK HIER

Overige berichten