fbpx

Christelijke vrouw (45) zegt dat ze stript voor vreemden omdat God dat wil en verdient bijna 2 miljoen dollar per jaar

GFC NIEUWSREDACTIE- Een christelijke vrouw uit Colorado (VS) die 1,8 miljoen dollar per jaar verdient met strippen op OnlyFans, zegt dat het Gods wil is.

Nita Marie, 45, heeft ruim 953.000 Instagram-volgers en zegt zich niet te schamen omdat ze weet dat God achter haar staat, zo meldt Oddely.

Hoewel ze toegeeft dat ze door veel vrienden en familie wordt gemeden, vanwege haar gewaagde carrièrekeuze, is ze ervan overtuigd dat God het goedkeurt – en zegt Hij wil dat ze vrouwen en mannen blijft helpen om gezonde relaties te hebben.

BEKIJK OOK MEER GFC NIEUWS: Relatie-expert: ‘begin nooit een relatie met een alleenstaande moeder, gebruik ze alleen voor geslachtsgemeenschap’

Nita groeide niet op in een religieus gezin maar beschouwt zichzelf als een vrome christen sinds ze een droom over Jezus had toen ze negen jaar oud was.

BEKIJK OOK
19- jarige jongen die romantische berichten stuurt naar 16- jarig meisje wordt bedreigd door vader

Ze ‘bouwde een relatie met Christus op een persoonlijk niveau op, in plaats van een die gevuld is met leerstellingen die duizenden jaren geleden door mensen zijn geschreven’.

BEKIJK MEER GFC NIEUWS: KLIK HIER