Succesvolle certificering voor medewerkers Jeugdzaken AWJ

GFC NIEUWSREDACTIE- Op vrijdag 1 september werden 46 medewerkers van het directoraat Jeugdzaken van het ministerie van Arbeid Werkgelegenheid & Jeugdzaken (AWJ) geëerd voor het succesvol afronden van de MS Office- en Zakelijke Communicatietrainingen.

Deze certificering is een mijlpaal binnen het capaciteitsversterkingsprogramma van Jeugdzaken en werd gevierd tijdens een speciale ceremonie in Lalla Rookh.

Minister Steven Mac Andrew van AWJ benadrukte in zijn toespraak het belang van capaciteitsversterking voor het personeel, zowel voor hun professionele prestaties als voor hun persoonlijke ontwikkeling. Hij moedigde een levenslang leerproces aan en beloofde verdere ondersteuning voor capaciteitsversterking binnen Jeugdzaken.

De directeur van Jeugdzaken, Genti Mangroe, prees de inzet van haar personeel en benadrukte het belang van computervaardigheden en communicatieskills voor hun dagelijkse werkzaamheden. Ze moedigde de geslaagden aan om hun opgedane kennis toe te passen en jaarlijks cursussen te blijven volgen om hun ontwikkeling voort te zetten.

Jennifer Landveld-Amaata, directeur van Jamaata Education Center, bood de bestgeslaagden kosteloos de training ‘Mail en mailbeheer’ aan als beloning voor hun inzet. Ze prees de goede samenwerking met het ministerie en moedigde de geslaagden aan om hun kennis en vaardigheden verder te ontwikkelen.

De bestgeslaagden voor de ICT-training waren: Xanseviera Amattaram, Naresh Brispat, Negesty Bruce, Adelina Majokko, Michele Sleur, Anastasia Tjokro, Isabel Wirjosemito en Zinzy Wijntuin.

OOK INTERESSANT
Werknemer gearresteerd na diefstal gouden halsketting ter waarde van SRD 200.000

De trainingen zullen ook worden uitgebreid naar Nickerie en Marowijne om de capaciteitsversterking voort te zetten.