fbpx

‘Stranger Things’ acteur Noah Schnapp komt uit de kast als gay

GFC NIEUWSREDACTIE- Noah Schnapp, die de homoseksuele tiener Will Byers speelt in Netflix’s ‘Stranger Things’, is uit de kast gekomen als homo.

In een video die donderdag op zijn TikTok-account werd geplaatst, schreef de 18-jarige acteur: “Toen ik eindelijk mijn vrienden en familie vertelde dat ik homo was na 18 jaar bang te zijn geweest, was alles wat ze zeiden ‘we weten het'”.

In het bijschrift bij zijn TikTok-video schreef Schnapp: “Ik denk dat ik meer op Will lijk dan ik dacht.”

In juli, na het debuut van de laatste twee afleveringen van het vierde seizoen van ‘Stranger Things’, bevestigde Schnapp voor het eerst aan Variety dat Will Byers homoseksueel is en verliefd op zijn beste vriend Mike (Finn Wolfhard).

Will’s seksualiteit was een open vraag sinds de eerste aflevering van ‘Stranger Things’, maar Schnapp had vragen over de identiteit van het personage altijd afgewend en merkte in plaats daarvan op dat het personage nog steeds ‘aan de deelname van het publiek’ was.

BEKIJK OOK
Tiener Playboy Bunny die hugh Hefner's 'duivelskind' op 19-jarige leeftijd heeft geaborteerd, zegt dat ze blij was om hem te zien sterven

In zijn interview met Variety in juli zei Schnapp dat hij niet helemaal zeker wist wat ‘Stranger Things’-makers Matt en Ross Duffer in gedachten hadden voor Will, en toen hij dat eenmaal deed, wilde hij de manier waarop de show de reis van het personage in seizoen 4 onthulde niet bederven.

Netflix en de Duffers hebben aangekondigd dat seizoen 5 van ‘Stranger Things’ de show zal afsluiten, maar er is nog geen bevestiging wanneer de productie van het seizoen zal beginnen, laat staan wanneer het zou debuteren.

Foto: Getty Images