Straatprotesten worden nu eentonig

INGEZONDENDe straatacties van diverse personen, waaronder die van Siebrano Pique, zijn nu eentonig aan het worden.

Ik vraag mij af hoe lang hij het zal volhouden daar overduidelijk is dat de politiek niet wakker ligt van de vele protestacties.

Activisten met het hart op de juiste plek, moeten bijeenkomen en brainstormen over een nieuwe vorm van actievoeren, want het huidig model werkt niet.

Bovendien zijn straatacties nu voorbarig, omdat de regering niet eens een jaar aanzit en de ruimte moet krijgen om te kunnen regeren.

OOK INTERESSANT
Surinaamse president Santokhi moedigt Amerikaanse investeringen aan tijdens Business Forum in New York

Natuurlijk ben ik, zoals grote delen van het volk, niet eens met een aantal besluiten van de regering, maar laat ons wel wezen: het land zit in een enorme financiële- en economische crisis.

De regering Santokhi heeft het land in juli 2020 overgenomen met een totale schuld van 2,5 miljard euro. Het is voor ons land Suriname, dat al nagenoeg bankroet is en sinds de economische crisis in 2015 in de wurggreep van het IMF zit, een onvoorstelbare dreun.

OOK INTERESSANT
Ori: “Jodensavanne wordt toeristische en educatieve site”

Wij hebben te doen met een financiële en economische catastrofe en een crisis van dergelijke omvang los je niet een-twee-drie op.

Een bezorgde burger

Publicatie van ingezonden stukken houdt niet in dat de redactie het eens is met de inhoud. Wenst ook u een ingezonden stuk te publiceren? Mail dit naar [email protected]

BEKIJK OOK: Wij Surinamers zijn de grootste sufferds die alles maar accepteren