fbpx

‘Chirurgen’ Santokhi en Brunswijk niet schuldig aan trieste ellende in Suriname

INGEZONDEN- President Chan Santokhi en vicepresident Ronnie Brunswijk zijn niet schuldig aan de misère waar Suriname momenteel in terecht is gekomen.

Het potentieel dodelijk kwaadaardig gezwel dat steeds groter werd en door de vorige NDP- regeerders werd gevoed, moet volledig worden weggesneden.

De ‘chirurgen’ Santokhi en Brunswijk hebben geen andere keuze dan het alsmaar groeiende gezwel met de meeste spoed volledig weg te snijden.

BEKIJK OOK MEER GFC NIEUWS: Parlementariërs in Suriname in slaap gevallen, regeringslieden mogen ongestoord graaien

Ondanks zij trachten dat met chirurgische precisie te doen, zal deze noodzakelijke en ingrijpende ingreep heel veel pijn doen en diepe, slecht of langzaam helende wonden achterlaten.

BEKIJK OOK
Parlement akkoord met Wet Uitvoering Chemisch Wapenverdrag

Het gezond maken van het doodzieke Suriname zal waarschijnlijk zorgen voor het bijna in coma raken van veel burgers die het al toch al niet makkelijk hadden.

Nagegaan moet worden op welke wijze er verlichting voor deze steeds opzwellende financieel arme groep kan worden gebracht.

Het is te hopen dat er een structureel plan is opgesteld om de kwetsbaren, diegenen die dus het hardst zullen worden geraakt, financieel te ondersteunen.

R. Pinas

Publicatie van ingezonden stukken houdt niet in dat de redactie het eens is met de inhoud. Wenst ook u een ingezonden stuk te publiceren? Mail dit naar [email protected]