fbpx

Rust zacht Isabelle van de Leuv

INGEZONDEN– Wanneer u dit bericht leest, ben ik, Isabelle Denailly van de Leuv, al ter ruste gelegd. Weliswaar niet alvorens ik geschiedenis heb geschreven.

Ja, in 1 week tijd heb ik zoveel bekendheid gekregen en zijn bovenal bergen verzet.

Ik heb mijn naam eer aangedaan (betekenis Isabelle = herkomst en populariteit/God heeft gezworen, God is mijn eed).

De bekendheid was niet het doel van mama en papa, maar het middel om andere ouders bewust/alert(er) te maken/te behoeden van het leed waarmee zij nu te kampen hebben. Zeker papa kende daarvoor geen microfoon. Hij is niet eens op Facebook!

Papa Ismaël en mama Hessa hebben sinds zaterdag 7 augustus enorm veel verdriet. Ik, hun prinsesje, is niet meer.

Papa en mama hebben bijkans overal het verhaal gedaan van wat hen op de spoedeisende hulp (SEH) is overkomen.

Bij D-Tv Express, de Straat (STVS), Tra fas’ de, Limbo (LIM-FM), Facebook en vele andere nieuwskanalen. Misschien wel tot vervelens toe van sommige mensen. Sorry, dat was niet de bedoeling. De pijn van mama en papa ligt diep! Door het verhaal zoveel als mogelijk te vertellen, kunnen/konden ze hun verdriet het best verwerken.

Ik ben door grove nalatigheid komen te overlijden. Ik had uitdroging door constante buikloop. Ik kreeg niet de nodige medische hulp, waaronder infuus.

Mijn graflegging heeft op vrijdag 12 augustus plaatsgehad. Het was pijnlijk, hartverscheurend en tegelijk feestelijk. Ik lag er mooi en tevreden bij. Ik was er kort, maar heb toch het levensdoel bereikt.

Een wijsgeer zei ooit: “Wanneer de mens geboren wordt, lachen alle omstanders van vreugde terwijl alleen de baby huilt. Wanneer diezelfde mens komt te overlijden, moet hij of zij zodanig geleefd hebben dat alle omstanders huilen van verdriet terwijl hij of zij lachend terugtreedt”.

BEKIJK OOK
Achaibersing draagt vandaag over aan Albert Ramdin als ad-interim, Tjong-Ahin tweede vervanger

Mijn missie op deze aarde is volbracht. Veel tranen zijn gevallen en ook een lach was erbij. Ik ben als instrument gebruikt om noodzakelijke veranderingen te doen plegen. Er is hoe dan ook in een week tijd een “kleine” maar niet onopgemerkte ommekeer in de gezondheidszorg voor met name kinderen gekomen, mijn zaak wordt onderzocht, de aanpak bij de SEH wordt geëvalueerd, dat alles terwijl verdriet familie, vrienden en kennissen dichterbij elkaar heeft gebracht. “I DID IT!”

Ik ben nu ver boven de wolken, heel dicht bij de maan. Ik ben een ster die tussen duizenden lichtjes staat. Ik groet.

Isabelle Denailly van de Leuv
Geboren: 20 januari 2021 – Overleden: 06 augustus 2022 – Begraven: 12 augustus 2022

Met dit ingezonden stuk treden wij als ouders van Isabelle terug uit de publiciteit. Achter de schermen zal er nog een heleboel gebeuren. Op korte termijn richten wij een stichting op: “Stichting Isabelle Denailly van de Leuv”, welke op een bescheiden wijze kansarme kinderen de toegang tot met name de gezondheidszorg moet geven. Wij zeggen eenieder dank voor de steun die in welke vorm dan ook is gegeven. Grantangi! Papa Ismaël & mama Hessa.