fbpx

Rijke vrouw krijgt messteken van loodgieter omdat hij ziet dat ze ‘veel geld’ op bankrekening heeft staan

GFC NIEUWSREDACTIE- Een loodgieter wordt ervan verdacht een klant op brute wijze te hebben vermoord en beroofd nadat hij erachter kwam dat ze een ‘dikke bankrekening’ had. De 28-jarige Wirun B. zou onder andere een SUV hebben weggenomen, en haar geld gebruiken om gouden sieraden te kopen.

Het gekneveld en zwaar gehavend lijk van de 45-jarige vrouw uit de Thaise hoofdstad Bangkok werd zaterdag in haar badkamer aangetroffen.

Wirun werd kort na de daad in verzekering gesteld nadat uit beveiligingsbeelden bleek dat hij rondom de tijd waarop het incident plaatsvond bij het slachtoffer thuis was. Dat meldden Thaise autoriteiten via Facebook.

wirun b. | GFC

De verdachte

B. gaf toe te zijn aangenomen om een waterleiding te repareren. Toen hij op de iPad van de overledene zag hoeveel geld zij had, probeerde hij het apparaat weg te nemen om een groot bedrag naar zichzelf over te maken.

BEKIJK OOK
'Mama, mijn geslachtsdeel doet pijn', vertelt 8-jarig meisje aan moeder na door haar oom te zijn misbruikt

Dit resulteerde in een worsteling tussen de twee, waarop de vrouw bruut werd vermoord. Met de gelden kocht de man diverse spullen en ging online gokken.

De verdachte staat bekend als beroepscrimineel.

Het is aannemelijk dat wegens de hoge straffen in het Aziatisch land Wirun B. levenslang krijgt of mogelijk zelfs de doodstraf.

Foto vrouw ter illustratie.