Rijbewijs dronken autobestuurder die met 5-jarige zoon in trens terechtkwam ingevorderd

GFC NIEUWSREDACTIE- De politie van Calcutta heeft in de vooravond van 20 mei het rijbewijs van de 38-jarige autobestuurder Sunil K. ingevorderd.

De man kwam met zijn auto op de weg naar Coppename nabij km 77 in een trens terecht. Het voertuig, een Toyota mark 2, was gedeeltelijk in de trens beland.

De bestuurder reed met zijn 5-jarige zoon over voornoemde weg. Zij kwamen vanuit de richting van Calcutta gaande richting Boskamp.

BEKIJK OOK MEER GFC NIEUWS: 14-jarige jongen brengt vriend van moeder om het leven

Volgens de ter plaatse aangetroffen Gewestelijke Politie Commandant (GPC) van regio West B. Isaacs, de Regio Commandant H. Sardjoe en een politieman, reden zij eveneens over voornoemde weg.

Op een bepaald moment werd hun aandacht getrokken door een auto die in de langs de weg lopende trens lag.

Het lukte de politieman de bestuurder Sunil en zijn zoontje die geen persoonlijke ongelukken hebben opgelopen in veiligheid te brengen.

Sunil bleek diep in het glaasje te hebben gekeken. Het jongetje kon zich verenigen met de moeder die ter plaatse verscheen.

De vader werd ter ontnuchtering overgebracht naar het politiebureau. Toen hij nuchter was, werd hij voorgeleid. Zijn rijbewijs is ingevorderd en na een ernstige waarschuwing is hij heengezonden.

Overige berichten