Regering alle tijd geven om puinhoop op te ruimen, protesteren zinloos

GFC NIEUWSREDACTIE- De regering Santokhi- Brunswijk moet alle ruimte krijgen om orde op zaken te stellen in Suriname. Het steeds mensen oproepen om te protesteren is zinloos.

Het is ondoenlijk voor welke regering dan ook om de ravage die is aangericht in Suriname binnen enkele maanden of zelfs jaren teniet te doen. De verwachtingen die delen binnen onze samenleving hebben moeten daarom worden bijgesteld.

Dat zegt het Kritische Surinaamse VrouwenCollectief (KSVC)aan GFC Nieuws.

“Personen binnen onze maatschappij hadden het geloof dat er met een toverstok positieve ontwikkelingen zouden worden bewerkstelligd. Kennelijk waren de verwachtingen te hoog en niet gekoppeld aan de juiste tijdspanne.”, stelt het KSVC.

Het VrouwenCollectief ziet graag dat de overheid het realistische plaatje voorschotelt aan de gemeenschap zodat zij niet zo gevoelig is voor oproepen om te protesteren.

“Geef de regering alle tijd om het karwei te klaren, maar lever wel kritiek indien dat nodig is. Maar op straat gaan protesteren met het doel de regering naar huis te sturen gaat in dit stadium een aantal stappen te ver en is absurd”, aldus het KSVC.

 

Overige berichten