Redi Doti verwelkomt Ajax voetbaltenue

GFC NIEUWSREDACTIE- Het Paraans dorp Redi Doti in Suriname heeft nieuw Ajax voetbaltenue ontvangen van de directeur van Sportzaken, Gordon Touw Ngie Tjouw.

Dit is een aanvulling op eerdere schenkingen van voetbalschoenen en sportmateriaal door het directoraat Sportzaken.

De sportkleding is afkomstig uit de succesvolle Public Private Partnership tussen het Directoraat Sportzaken en de stichting Amigoal.

Tijdens een symbolische overdrachtsceremonie, bijgewoond door de jeugd van het dorp, het dorpsbestuur en de veelzijdige en bekende dorpsbewoner Arnold Sabajo, werden het materiaal officieel overhandigd aan de kapitein van het dorp de heer Ricky Swedo.

Het dorpsbestuur is zeer dankbaar voor deze gulle gift en hoopt dat de nieuwe voetbaltenues de voetballers van Redi Doti zullen motiveren om meer te sporten en beter te studeren. Sportzaken is ervan overtuigd dat sport niet alleen het dorp bijeenbrengt, maar ook bijdraagt aan prestaties op meerdere gebieden.

Het directoraat Sportzaken blijft zich inzetten om sport en faciliteiten te bevorderen, zodat gemeenschappen zoals Redi Doti kunnen profiteren van een gezonde en actieve levensstijl.

Samenwerking en betrokkenheid bij sportevenementen zijn volgens het directoraat essentieel voor de groei en bloei van gemeenschappen.

OOK INTERESSANT
Suriname's miljarden- optimisme moet getemperd worden, wereldwijde afzetmarkt olie zal krimpen