RBTP houdt drie Brazilianen aan met jachtgeweren

GFC NIEUWSREDACTIE- Het Regio Bijstand Team Paramaribo (RBTP) in Suriname heeft op 11 augustus drie Brazilianen en een autobestuurder voor overtreding van de vuurwapenwet aan de Sir Winston Churchillweg aangehouden.

Na de melding van buurtbewoners dat de drie vreemdelingen L.D.S. (30), C.P.J. (39), S.D.A. (27) en een autobestuurder ter hoogte van Marina Durga in een voertuig waren gesignaleerd, stelde de politie direct een onderzoek in.

Bij aankomst troffen de wetsdienaren de vier mannen in bedoeld voertuig aan. Bij een ingesteld onderzoek in het voertuig werden aangetroffen en in beslag genomen, jachtgeweren en munitie.

Verder hebben de wetsdienaren geconstateerd dat de automobilist slechts de drie Brazilianen moest ophalen aan de Afobakaweg en hen naar de stad moest rijden. Hierna werden de verdachten ter voorgeleiding overgedragen aan de politie van het bureau Livorno.

De drie vreemdelingen zijn hangende het onderzoek door de politie in verzekering gesteld, terwijl de autobestuurder na verhoor is heengezonden.

OOK INTERESSANT
Motorfietser gewond na aanrijding met auto op Indira Gandhiweg