fbpx

Ray J: moeder van Kim Kardashian brein achter verspreiding van haar seksvideo

GFC NIEUWSREDACTIE- Ray J dreigt juridische documenten te delen waaruit blijkt dat Kris Jenner het brein is achter verspreiding van Kim Kardashian’s seksvideo.

De artiest maakte in 2004 een sekstape met Kim Kardashian en heeft grotendeels de schuld gekregen van de verspreiding in 2007, maar de ‘Sexy Can I’-zangeres weigert de schuld nog langer op zich te nemen.

De 41-jarige ging naar sociale media met een reeks verhitte tirades waarin hij beweerde dat het haar moeder, Kris Jenner, was die het lek van de beruchte tape bedacht – en hij verklaarde dat hij de juridische documenten heeft om het te bewijzen.

Ray J leek zijn breekpunt te hebben bereikt nadat Jenner op donderdagavond 8 september een leugendetectortest had gedaan in The late Late Show With James Cordon, waarbij ze ontkende dat ze enige betrokkenheid had bij het vrijgeven van de tape.

In een bericht dat op zaterdag 10 september werd gedeeld, beschuldigde de R &B-artiest de Kardashian-Jenner-familie ervan “duivels en oplichters” te zijn die hem meer dan een decennium lang op een “onmenselijke” en “racistische” manier behandelden.

BEKIJK OOK
Alex Jones is een gevaarlijke soort van geestesziek en moet worden geïnstitutionaliseerd , zegt ex-vrouw

Hij beweerde ook dat John Grogan, de man die de leugendetectortest aan Jenner gaf, een bekende nep is.

“Hij is geen polygraafexaminator. Hij staat vrij nauwkeurig bekend als de polygraafparasiet,” zei hij in een bijschrift met hoofdletters bij de eerste video. “Hij is veroordeeld voor zesentwintig aanklachten van fraude en zijn P.I.-licentie is afgenomen, en hij is gewoon een wereldberoemde polygraaf-examinator geworden.”

Ray J bekritiseerde ook het netwerk voor het toestaan van de man om in de show te verschijnen om hem op een leugenaar te laten lijken.

Jenner en Kardashian hebben nog niet gereageerd op de laatste beschuldigingen van de zanger.

Foto: MEGA