fbpx

Ramdin, Achaibersing, Ramadhin, Nurmohamed en Somohardjo enige uitblinkers ministersteam

INGEZONDEN– Albert Ramdin (Buitenlandse Zaken), Amar Ramadhin (Volksgezondheid), Armand Achaibersing (Financiën), Riad Nurmohamed (OW) en Bronto Somohardjo (Binnenlandse Zaken) zijn de enige ministers binnen het huidig regeerteam die uitblinken en hoogstwaarschijnlijk weten waarvoor ze daar zitten.

De rest is brandhout en mag met de hoogste spoed worden bedankt. Wij weten dat de ministers geen toverstok hebben, maar het land verkeert in een te erge crisis om opgescheept te zitten met ministers die niet creatief zijn en niet in staat zijn om beleid te maken, laat staan uit te voeren.

Het sociaal beleid is spoorloos, onderwijs weet niet welke richting het op moet en experimenteert maar wat, Economische Zaken is allang ontspoord en kan de weg maar niet terugvinden, Justitie en Politie slaapt en de rest huppelt maar mee.

BEKIJK OOK
20-jarige jongeman aangehouden in reçu-fraudezaak Financiën en CBvS

Natuurlijk willen wij geen situaties van regering Bouterse 1 en 2 die ministers verwisselde als ondergoed. Ministers die ondermaats presteerden en na een jaar bedankt werden om lekker thuis te zitten met alle privileges.

Echter noopt de huidige situatie tot actie en moet de president een ernstig gesprek voeren met zijn ministers die benedenmaats presteren en maar mee huppelen voor het geld en de privileges, terwijl een groot deel van het volk verpaupert.

De Stem

Publicatie van ingezonden stukken houdt niet in dat de redactie het eens is met de inhoud. Wenst ook u een ingezonden stuk te publiceren? Mail dit naar [email protected]

BEKIJK OOK: Surinaamse vrouw die 27 kilo is afgeslankt gaat dikke mensen helpen