fbpx

Surinaamse vrouw die 27 kilo is afgeslankt wil dikke mensen motiveren

GFC GEZONDHEIDSREDACTIE– Het is een vrouw uit Paramaribo, die een groot deel van haar leven erg dik was, toch nog gelukt om binnen redelijk korte tijd 27 kilo gewicht kwijt te raken.

De 41- jarige Alida vertelt aan GFC Nieuws dat ze binnenkort, anderen in Suriname die ook worstelen met ernstig overgewicht persoonlijk zal proberen te motiveren om ook af te slanken.

“Ik had nooit gedacht dat het mij zou lukken, ik had de hoop al opgeven want ik had altijd honger en trek in zoetigheid. Maar gelukkig was er een goede oplossing en die was zonder honger te hoeven lijden. Ik mocht voldoende en ook lekker eten en ben desondanks zoveel vet kwijt”, zegt ze.

BEKIJK OOK: Snel en effectief overtollig  buikvet verwijderen! KLIK HIER VOOR MEER informatie…

Een expert op het gebied van voeding en afslanken met meer dan 25 jaar ervaring die verbonden is aan Constantin in het noorden van Paramaribo legt aan GFC uit dat de dame sinds haar jeugd steeds dikker werd maar steeds probeerde om te vermageren.

BEKIJK OOK
Politie jeugdzaken is op zoek naar familieleden Misidjang Stevania

“Maar dat deed ze helaas niet op de juiste wijze. Wij hebben haar een beter en veel makkelijker vol te houden eetpatroon aangeleerd en dat gaf al gauw een mooi resultaat. Ze is nu niet meer dik”, aldus de Constantin- expert.

Het ligt in de bedoeling dat de momenteel slanke vrouw geregeld bij Constantin zal langskomen om persoonlijke motiveringsgesprekken te voeren met extreem dikke mensen. Zij wil haar ervaringen delen met hen en ze zo extra stimuleren.

“Ik zal mijn ervaringen persoonlijk delen met deze mensen omdat ik als geen ander weet hoe het heeft aangevoeld om dik te zijn. Het was niet prettig! Ik denk dat ik een heleboel dikke personen zover kan krijgen door 1 op 1 met ze te praten. Ik ga ze zelf uitleggen dat er hoop is door ook te doen wat ik heb gedaan, namelijk weer mager worden”, aldus Alida.

BEKIJK OOK: Snel en effectief overtollig  buikvet verwijderen! KLIK HIER VOOR MEER informatie…