fbpx

Populaire Amerikaanse expert maakt zich zorgen over gezondheid The Rock: ‘dit gaat niet lang meer goed’

GFC LIFESTYLEREDACTIE- De populaire Amerikaanse influencer en gerespecteerde gezondheidsexpert Derek, die meer dan 1 miljoen volgers heeft op sociale media, heeft vorige week publiekelijk zijn zorgen uitgesproken over de bekende acteur en voormalige WWE- worstelaar die bekend staat als The Rock Johnson.

Tijdens een gesprek met de schatrijke Amerikaanse pokeraar en acteur Dan Bilzerian zegt Derek dat het nooit lang goed kan gaan met The Rock’s zijn gezondheid aangezien hij het hele jaar door zo zwaar gespierd is en mogelijk stimulerende middelen gebruikt om zijn immense spieropbouw in stand te houden.

Volgens de influencer die wordt gekwalificeerd als een topexpert op het gebied van hormonen, maakt hij zich ook zorgen over het eetgedrag van The Rock.

“Het is helemaal niet gezond om 1 keer in de week, wat de Rock doet, je vol te eten met pannenkoeken en allerlei andere rotzooi”.

“De insulinestijging die dat teweeg brengt heeft desastreuze effecten op de gezondheid, vooral in combinatie met zijn hoog lichaamsgewicht en het constant gebruik van anabolen”, aldus Derek.

Bilzerian is het daarmee eens, maar zegt ook begrip te hebben voor de gespierde acteur.

“Gelet op zijn acteurswerk en de rollen die hij speelt kan hij het zich niet permitteren om minder gespierd door het leven te gaan”, stelt Bilzerian die vanwege zijn bijzonder vele volgers de bijnaam Instagram King heeft gekregen.

BEKIJK OOK
Artsen bezorgd: steeds meer mannen 'breken' hun geslachtsdeel tijdens slaapkamerplezier

Het is algemeen bekend dat bodybuilders die continu anabolen misbruiken vroegtijdig overlijden.

Professionele bodybuilding is volgens de bekende Canadese voormalige professionele bodybuilder Greg Doucette  de gevaarlijkste sport ter wereld.

Andere experts zijn het volledig met hem eens.

“Niet het trainen brengt de grote risico’s met zich mee, dat is juist heel erg gezond. Het gaat om de grote aantallen PED’s die deze sporters gebruiken”, zegt de Europese afslankexpert, verjongingsexpert Jonathan Clarke aan GFC Nieuws.

Volgens Clarke die ook een belangrijke adviseur is van Constantin, is het algemeen bekend dat top bodybuilders extreem hoge doses stimulerende middelen, groeihormoon (GH), diuretica en insuline gebruiken, die vaak desastreuze gevolgen hebben voor de gezondheid.

“Veel van hen gebruiken behalve grote hoeveelheden anabolen, ook frequent een aromatase- remmer zoals Anastrazol”.

“Het doel is om de conversie van testosteron naar oestrogenen te blokkeren. Uit de jongste wetenschappelijke studies blijkt dat dit ook een zeer negatief effect heeft op onder meer het cardiovasculaire systeem”, zegt de topexpert vanuit Duitsland aan GFC.

Vorig jaar stierven meer dan tien bekende bodybuilders waaronder de Amerikaan John Meadows (49) en de Tsjechische Alena Kosinova (46).

Een ruim aantal vrij jonge sportgenoten gingen hen de afgelopen tientallen jaren al voor.

Bekijk hier alle publicaties van gezondheidsexpert Jonathan Clarke.