fbpx

Politiebericht dodelijk verkeersongeval, bestuurder heeft zich nog niet gemeld

GFC NIEUWSREDACTIE- De 13-jarige Avanaisa Rowley is in de avond van dinsdag 7 maart dodelijk aangereden door een personenauto aan de Bomawe in Suriname.

De politie van Santo Boma kreeg van het Command Center een melding van een aanrijding met dodelijk afloop aan de Bomaweg ter hoogte van het Ontwikkelingscentrum Wanica.

Daar aangekomen troffen de wetsdienaren het verkeersslachtoffer dat geen teken van leven meer vertoonde op de langs de weg lopende berm aan.

Een zus van het slachtoffer gaf de politie te kennen dat zij samen met haar vriend en Avanaisa over de Bomaweg liepen. Zij kwamen vanuit de richting van de Welgedacht A weg en gingen in de richting van de Welgedacht C weg, terwijl de automobilist in tegenovergestelde richting reed.

OOK INTERESSANT
Karansing Dinesh, Cia Watson en Ramsamoedj Daniel winnaars quiz Wereld Consumenten Rechten Dag

Ter hoogte van het Ontwikkelingscentrum Wanica week het witgelakt voertuig plotseling uit en reed op hun in, met als gevolg dat haar jongere zus dodelijk werd aangereden. De zus en haar vriend zijn ongedeerd gebleven.

Na de aanrijding is de autobestuurder doorgereden en liet het slachtoffer in hulpeloze toestand achter. Aan de opsporing en aanhouding van de doorrijder wordt gewerkt.

Het ontzielde lichaam van Avanaisa is voor obductie door de politie in beslag genomen.

Het onderzoek van deze aanrijding zal worden overgedragen aan de Verkeersunit van Regio Midden.