Politiebericht dodelijk schietincident 7-jarige Jaden Wens

GFC NIEUWSREDACTIE- De politie van Santodorp kreeg in de avond van zaterdag 15 mei een melding dat een minderjarige jongen een schotverwonding had opgelopen op een adres te Sunny Point, Paramaribo.

Daar aangekomen troffen de wetsdienaren de 7-jarige Jaden Wens aan die geen teken van leven meer vertoonde. Na overleg met het Openbaar Ministerie is het ontzielde lichaam van Jaden afgestaan aan de familie.

Onderzoek wees uit dat de opa van het slachtoffer beveiligingsambtenaar is. Hij lag op zijn bed naar muziek te luisteren, terwijl de man het wapen op de vloer onder zijn bed had geplaatst.

Zijn kleinzoon Jaden moet op een onbewaakt moment in de kamer zijn gekomen, het wapen hebben gezien en dat onopgemerkt hebben genomen.

Plotseling hoorde de grootvader een schot afgaan en zag bij die gelegenheid Jaden roerloos voor het bed liggen met een schotwond aan zijn voorhoofd.

De grootvader die hangende het onderzoek samen met het wapen was overgedragen aan de afdeling Kapitale Delicten, is na verhoor heengezonden.

Overige berichten