fbpx

Politie roept vrouwelijk slachtoffer mislukte beroving op aangifte te doen, 1 verdachte aangehouden

GFC NIEUWSREDACTIE- De politie van Uitvlugt (Suriname) roept het slachtoffer van een poging tot beroving op zich aan te melden voor het doen van aangifte.

Dit slachtoffer kwam op vrijdag 9 december tussen 22.15 en 22.30 uur in de avond met twee andere vrouwen uit een restaurant op de hoek van de Cocobiaco- en de Lallarookhweg.

Toen de vrouw naar haar voertuig liep, stopte er plotseling een man die gezeten was op een bromfiets met zijn kompaan naar haar toe om haar van haar tas te beroven.

De vrouw stribbelde tegen en samen met de twee anderen schreeuwden zij om hulp, waardoor de dader er niet in slaagde haar te beroven.

BEKIJK OOK
Ratificatie UNESCO Verdrag 2005 heeft voordelen voor cultuursector

De verdachte sprong op de bromfiets alwaar zijn kompaan hem opwachtte, waarna de twee verdachten in volle vaart wegreden.

Drie mannen die het gegil van de drie vrouwen hoorden, reageerden direct daarop en zette de achtervolging in. Het lukte deze drie omstanders één van de verdachten staande te houden en hem over te brengen naar het politiebureau Uitvlugt.

Deze verdachte is hangende het onderzoek in verzekering gesteld.

De politie roept de drie vrouwen op zich ter afronding van het onderzoek op het voormeld politiebureau aan te melden. Dit politiebureau is te bereiken op het telefoonnummer 498045.