Politie op zoek naar Marciano Landveld verdachte in mega drugszaak Smaragdstraat

GFC NIEUWSREDACTIE- Marciano Rodrigues Landveld, meer bekend als Mao, wordt door de Surinaamse politie gezocht in verband met zijn betrokkenheid bij de 430 kg cocaïne die werd ontdekt in een woning aan de Smaragdstraat.

De verdachte had als woonplaats de Smaragdstraat #33 te Paramaribo- Noord waar de drugs werd ontdekt.

Volgens een officieel opsporingsbericht van de politie wordt Lanveld ervan verdacht zich schuldig te hebben gemaakt aan deelneming criminele organisatie, overtreding van de wet op verdovende middelen, medeplegen aan overtreding van de wet op verdovende middelen en overtreding van de wet strafbaarstelling van de wet op money laundering.

Hieronder zijn signalement

ETNICITEIT…………………………………………..MARRON

HUIDSKLEUR………………………… …..DONKER BRUIN

HAARDRACHT…………………………………………………….……KAAL GESCHOREN HOOFD

POSTUUR…… ………………………….…………………………….NORMAAL (STEVIG GEBOUWD)

Eenieder die informatie kan verstrekken over de verblijfplaats van deze verdachte wordt verzocht om contact te maken met de politie op de telefoonnummers 455830, de Command Center op 115 of de dichtstbijzijnde politiepost.

Aan de Smaragdstraat is op 1 september ruim 430 kg cocaïne onderschept in een busje. In deze zaak zijn aangehouden de ex-politiecommissaris Ruben P., de hoofdbeveiliger van de vicepresident Dennis E., een Dominicaanse vrouw en Gene K., de man die het busje had gehuurd.