fbpx

Politie: omgekomen autobestuurder Reeberg reed vermoedelijk met een zeer hoge snelheid

GFC NIEUWSREDACTIE- De 31-jarige autobestuurder, Gordon Boldewijn, die in de avond van zondag 28 november bij een verkeersongeval op de weg naar Reeberg kwam te overlijden, reed volgens de Surinaamse politie met een zeer hoge snelheid.

De politie van Lelydorp deed na de melding van het verkeersongeval de plek aan voor onderzoek. Daar aangekomen was Gordon die bekneld zat in het voertuig, reeds door omstanders uit de auto gehaald. Het slachtoffer vertoonde geen teken van leven meer.

De autobestuurder reed met vijf inzittenden over voornoemde weg. Zij kwamen vanuit de richting van de Helena Christinaweg gaande naar de richting van de Javaweg.

Ter hoogte van de openbare school verloor Gordon die vermoedelijk met een vrij hoge snelheid reed de controle over de besturing van zijn voertuig.

BEKIJK OOK MEER GFC NIEUWS: Moeder die niet kan zwemmen redt kind van verdrinkingsdood en verdrinkt zelf

Hij belandde op de andere rijhelft van de weg, kwam op de berm terecht, waarbij de auto over de kop sloeg en gedeeltelijk in de langs de weg lopende goot terechtkwam.

BEKIJK OOK
Baarmoederhalskanker nog steeds een belangrijkste doodsoorzaak onder vrouwen in Suriname

Met behulp van omstanders werden de bestuurder en de inzittenden uit het voertuig gehaald.

Twee inzittenden raakten gewond en werden per ontboden ambulance afgevoerd naar de Spoedeisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis Paramaribo. Na medische behandeling zijn de gewonden heengezonden.

De materiële schade aan de auto is aanzienlijk en is ter herkeuring door de politie in beslag genomen.

Het ontzielde lichaam van Gordon is voor obductie in beslag genomen.

Het onderzoek van dit verkeersongeval is overgedragen aan de Verkeersunit van regio Midden.