Politie Kwatta bevestigt aanhouding bekende Tiktokker

man gevangenis cel

GFC NIEUWSREDACTIE- Leden van de politie Surinaamse politie te Kwatta hebben de bekende Tiktokker G.M. (28) alias “Whadup” op zijn woonadres opgespoord en aangehouden.

Ene B.C. deed op dinsdag 6 juni aangifte tegen G.M. ter zake poging doodslag, poging zware mishandeling en diefstal.

Het voorlopig onderzoek van de politie heeft uitgewezen dat de aangever op die dag tijdens het achteruitrijden uit een inrit aan de Naipalstraat per ongeluk tegen een geparkeerd voertuig was aangekomen.

Partijen handelden de zaak onderling af met een financiële vergoeding. Bij aankomst thuis ontdekte de aangever dat zijn mobiele telefoontoestel uit zijn voertuig was weggenomen.

Hij belde toen op het toestel en deze werd beantwoord met de woorden: whadup whadup. Deze persoon hield de beller B.C. voor een bepaalde pompstation aan te doen, zodat hij zijn toestel terug kon krijgen. Bij aankomst op de locatie bleek het te gaan om de bekende Tiktokker “Whadup”.

Er ontstond tijdens de ontmoeting een woordenwisseling tussen de twee manspersonen over de eerder ontstane schade aan de Naipalstraat. Ondanks het feit dat G.M. niet de eigenaar van het voertuig blijkt te zijn, eiste hij weer een financiële vergoeding.

OOK INTERESSANT
IsDB-functionaris Al Jasser bespreekt Surinaamse projecten met president Santokhi

Op een bepaald moment nam G.M. plaats achter het stuur van het voertuig van B.C. en reed opzettelijk in op de aangever en zijn broer met wie hij op de locatie was. Na de daad ging de verdachte er vandoor met de auto. De aangever en zijn broer konden zich tijdig in veiligheid brengen.

Na enige tijd keerde de verdachte G.M. terug met bedoeld voertuig, stapte uit en verliet de locatie met het voertuig waarmee hij eerder was aangekomen. Bij die gelegenheid ontdekte de aangever dat zijn mobiel en geldbedragen van hem en zijn broer door de verdachte uit het voertuig waren weg genomen, waardoor hij direct het politiebureau aandeed.

De politie ambtenaren troffen in het voertuig van de aangever een zwarte trui met als opschrift whadup whadup, je moet eten. Deze is hangende het onderzoek door de politie in beslag genomen.

De verdachte G.M. is door de politie in verzekering gesteld.

OOK INTERESSANT
Ruim 200 kinderen uit tehuizen en verschillende buurten ontvangen schoolpakket