Politie Henar houdt verhitte man aan voor mishandeling echtgenote

GFC NIEUWSREDACTIE- De 50-jarige B.D. alias Skero is op 20 februari te Henar aangehouden voor wederspannigheid, mishandeling van zijn wederhelft K.P. (39jr) en overtreding wet verdovende middelen.

Twee minderjarige kinderen deden op 20 februari het politiebureau te Henar aan op zoek naar hulp voor hun moeder die op dat moment door hun vader B.D. werd mishandeld.

De wetsdienaren begaven zich direct naar de woning van het gezin die naast het politiebureau staat. De verhitte man werd ter plaatse aangetroffen en ging hevig tekeer met de politie toen zij hem wilde overbrengen naar het politiebureau.

Volgens de verklaring van de moeder woont zij samen met haar man en vier minderjarige kinderen op dat adres. Een jongere zus van haar belde B.D. eerder op die dag op en hield hem voor dat zijn vrouw K.P naaktfoto’s van haar heeft gedeeld met een Guyanese man die in Commewijne woont.

Op grond hiervan kocht B.D. drugs die hij in huis gebruikte. Op een bepaald moment ging haar man tekeer en bracht zijn vrouw slagen toe in het gelaat, waardoor twee van haar kinderen hulp zochten bij de politie.

Het slachtoffer K.P. overhandigde bij die gelegenheid twee bolletjes cocaïne aan de politie die B.D. zou gebruiken. Het gelukte de politieambtenaren om de agressieve man aan te houden en over te brengen naar het politiebureau. Toen hij was afgekoeld werd hij voorgeleid en ontkende zich schuldig te hebben gemaakt aan bovengenoemde strafbare feiten.

Hij is ingesloten.

Overige berichten