fbpx

Playboi Carti gearresteerd voor mishandeling zwangere vriendin na ruzie over vaderschapstest

GFC NIEUWSREDACTIE- Playboi Carti is gearresteerd voor mishandeling van zwangere vriendin na een ruzie over een vaderschapstest.

Volgens de arrestatieverklaring, verkregen door TMZ, vertelde de vrouw de politie dat de rapper haar bij haar keel greep en haar duwde, haar nek vasthoudend tot ze nauwelijks kon ademen. Ze vertelde de politie zelfs dat ze dacht dat ze zou sterven.

De vrouw vertelde dat ze al 2 jaar een relatie heeft met Playboi Carti, sinds juli 2022 bij hem woont en 14 weken zwanger was op het moment van het vermeende incident op 20 december.

De vrouw vertelde de politie dat ze met Playboi Carti over de baby wilde praten en een gesprek over een vaderschapstest leidde tot een ruzie, die volgens haar escaleerde tot een fysieke aanval.

Ze vertelde verder dat een getuige probeerde het gevecht te verbreken. Toen ze aan Carti’s greep kon ontsnappen, rende ze naar haar auto, maar hij probeerde haar opnieuw aan te vallen.

OOK INTERESSANT
Kanye West houdt nu weer van Joden dankzij Jonah Hill

Het vermeende slachtoffer vertelde de politie dat Carti haar uit de auto probeerde te trekken en zijn hand voor haar mond legde terwijl ze de SOS-functie van het voertuig probeerde te gebruiken om de politie te bellen. Toen agenten arriveerden, zei de politie dat de vrouw zichtbare verwondingen had aan haar nek, borst en rug.

Playboi Carti [echte naam: Jordan Carter] werd gearresteerd voor zware mishandeling.

Zijn advocaat, Brian Steel, vertelt aan TMZ dat Carter vals werd beschuldigd. Op grond van mijn communicatie met het kantoor van de officier van justitie van Fulton County zal deze zaak worden geseponeerd zonder enige vervolging of rechtszaak.”