fbpx

Pelé’s zoon en dochter delen ontroerende foto’s met hun vader terwijl ze kerstmis aan zijn zijde doorbrengen in ziekenhuis

GFC NIEUWSREDACTIE- De zoon en dochter van de Braziliaanse voetballegende Pelé hebben op Instagram ontroerende eerbetoon en foto’s van hun vader gepost terwijl ze Kerstmis aan zijn zijde doorbrengen in het Albert Einstein Jewish Hospital in São Paulo.

“We blijven hier, in strijd en in geloof. Nog één nacht samen”, schreef Kely Nascimento.

Haar woorden vergezelden een foto waarop te zien is hoe ze haar vader omhelst terwijl hij op een ziekenhuisbed ligt. Pelé’s kleindochter Sophia is ook op de foto te zien.

Ze deelde ook een foto gemaakt met haar broer, Braziliaanse voetballer en coach Edinho, die op kerstavond in het ziekenhuis aankwam. Op zijn eigen Instagram-account hield Edinho de hand van zijn vader vast en schreef: “Vader… mijn kracht is de jouwe.”

BEKIJK OOK
Agenten aangeklaagd voor moord in Memphis na overreden man

Nascimento postte eerder in de week dat de familie kerst in het ziekenhuis zou doorbrengen aan pelé’s zijde.
Pelé, 82, werd op 29 november opgenomen voor een luchtweginfectie en “herevaluatie van de chemotherapiebehandeling over darmkanker geïdentificeerd in september 2021”, aldus een ziekenhuisverklaring.

Updates van het ziekenhuis eerder deze week zeiden dat Pelé’s gezondheid was verslechterd en dat hij nu meer zorg nodig zou hebben vanwege de progressie van zijn kanker. In een verklaring stond dat de kanker van Pelé vergevorderd is en dat de 82-jarige Braziliaanse voetballer onder “verhoogde zorg” staat in verband met “nier- en hartstoornissen”.

Het ziekenhuis heeft sindsdien geen updates meer gegeven over de toestand van Pelé.

Foto: Kely Nascimento/Instagram